Zapečena tjestenina sa sirom

Sastojci za 2 osobe:
200 g Sgambaro tjestenine (penne)
100 g svježeg kravljeg sira
100 g mozzarelle
2 jaja
sol
kurkuma/muškatni oraščić
čili papričica ili papar
radič
Crudigno aceto balsamico
Crudigno maslinovo ulje

Kuhanu tjesteninu pomiješajte sa smjesom napravljenom od svježeg kravljeg sira, 2 umućena jaja, papra ili čilija, soli, raspodijelite na tepsiju. Komadiće mozzarelle raspodijelite po vrhu tjestenine, posipajte po vrhu muškatnog oraščića ili kurkume.

Poslužite uz salatu od radiča s emulzijom Crudigno aceto balsamica i maslinovog ulja.

Lagani jesenski obrok – Ručak
Pretti tim u suradnji s:

mag.nutr. Nenad Bratković, univ.mag.pharm.

NutriKlinika nutricionističko savjetovalište
NutriConsult d.o.o. consulting

Facebook
PINTEREST