7.30 € (55.00 kn)
Bio Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Upotrebljava se za obogaćivanje juha, variva, umaka, salata, žitarica, pirjanog povrća i sl. Dobra je zamjena za sol.
Sastojci: voda, soja*, pšenica*, morska sol, alkohol*, A.oryzae. * iz kontroliranog ekološkog uzgoja.
Sadrži soju i pšenicu!
Neto količina: 500 ml.
Proizvođač: LIMA, 9990 Maldegem, Belgija.
Zemlja podrijetla: SAD.
Porijeklo sirovina: ne-EU poljoprivreda.
Kontrolno tijelo: Certisys BE-BIO-01.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST ZA: 100 ml
Energetska vrijednost: 315 kJ / 75 kcal.
Masti: 0,1 g.
-od toga zasićene: 0,0 g.
Ugljikohidrati: 4,9 g.
-od toga šećeri: 1,5 g.
Vlakna: 0,9 g,
Bjelančevine: 9,6 g.
Sol: 14,0 g.
Recenzije
Još nema recenzija.