Omekšivač rublja 750 ml 6264
Klar omekšivač rublja 750 ml
29.05. 2024.
Prašak za pranje obojane odjeće 1,375 kg 0154
Klar prašak za pranje obojane odjeće 1,375 kg
29.05. 2024.
Prikaži sve
Tekući deterdžent za osjetljivo rublje i vunu 500 ml

Klar tekući deterdžent za osjetljivo rublje i vunu 500 ml

6.29  (47.39 kn)


Tekući deterdžent Klar za osjetljivo rublje i vunu posebno je dizajniran za nježno čišćenje prirodnih vlakana – potpuno bez sapuna, ali s proteinima pšenice. Kombinacija aktivnih tvari za pranje iz obnovljivih sirovina i biljnih sredstava za obnavljanje masnoće posebno je nježna za kožu, tekstil i okoliš. Prikladno za fine i osjetljive tkanine kao što su vuna, svila, konoplja, paperje, ovčja koža ili donje rublje. Deterdžent štiti vunu od matiranja, zaglađuje vlakna i osigurava pahuljasto meku odjeću. Ovaj deterdžent vrlo je produktivan i ne sadrži enzime. Ima ekološki certifikat Ecogarantie i uspješno dermatološki testiran. Potpuno je bez mirisa!

Opis

Doziranje:
Strojno pranje- 10 ml (1 žlica) na ciklusu za pranje vune.
Ručno pranje-5 ml (1 žličica) na 5 litara vode
Primjena: Može se koristiti i u perilici rublja i za ručno pranje. Osjetljivi tekstil perite na ciklusu za vunu između 20 °C – 40 °C. Obratite pažnju na upute proizvođača tekstila. Dozirajte umjereno.
Sastojci: >=5 <15% anionskih tenzida (sulfati biljnih masnih alkohola), <5% neionskih tenzida (šećernih tenzida). Ostali sastojci: voda, etanol, kuhinjska sol, gliceridi biljnih masnih kiselina, mliječna kiselina. 100% sastojaka je prirodnog porijekla.
Sigurnosna napomena: Upozorenje: Uzrokuje ozbiljnu iritaciju oka. Ako je potreban liječnički savjet, pripremite pakiranje ili identifikacijsku naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. Ako dospije u oči: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ako je moguće, uklonite kontaktne leće. Nastavite s ispiranjem. Ako iritacija očiju ne prestaje potražiti liječnički savjet/pomoć. Odložite spremnik u reciklažu samo kada je potpuno prazan.
Neto količina: 500 ml.
Proizvođač: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH, Talstr. 2 D-73650 Winterbach, Njemačka. Zemlja podrijetla: Njemačka.
Distributer: Pretti d.o.o.,Rupa 42, 51214 Šapjane, Hrvatska, t.051 732 120, www.pretti.hr.

(INCI): Aqua, Saponins, Lauryl Polyglucose, Fettalkoholsulfat, Sodium Citrate, Alcohol, Potassium Cocoate, Citric Acid, Xanthan Gum, Lactic Acid.

 

Facebook
PINTEREST
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Klar tekući deterdžent za osjetljivo rublje i vunu 500 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možda će vam se također svidjeti…