Bezgluten jastučići punjeni čokoladom i lješnjacima 250 g
AKCIJA Bezgluten čokoladni jastučići punjeni kremom od lješnjaka, bez glutena 250 g
14.10. 2020.
Bakin mix kruh & pizza 1 kg
Bakin` mix mješavina za kruh i pizzu 1 kg
20.10. 2020.
Prikaži sve
Untitled design(97)

Bezgluten sendvič keksi s punjenjem od kokosa, bez glutena 210 g

21.00 Kn


Bez glutena.
Možemo ih nazvati i slatkim grijehom, kada ih jednom probate postat ćete ovisni. Izvrsni su za izlete i putovanja. Izvrsno se slažu s toplim ili hladnim mliječnim napitkom ili biljnom alternativom.

Nema na zalihi

SKU: 46164. Kategorije: , .
Opis

Sastojci: Keks 66%: kukuruzni škrob, margarin (biljna ulja-palmino, repičino, kokosovo, djelomično hidrogenizirano palmino ulje u varijabilnim omjerima, voda, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, lecitin, regulator kiselosti: limunska kiselina, boja: annatto), rižino brašno, krumpirov škrob, šećer, šećerni sirup, kukuruzno brašno, dekstroza, krumpirova vlakna, zgušnjivač: guar guma, emulgator: mono i digliceridi masnih kiselina, kakao,  repičino ulje, žumanjak, sredstvo za dizanje: amonijev karbonat, natrijev karbonat, sol, regulator kiselosti: E575, vinska kiselina; Kokos punjenje (34%): šećer, djelomično hidrogenizirana palmina mast, sirutka u prahu (mliječna),  emulgator: lecitin (sadrži soju), sušeni kokos (0,5%), aroma.
Neto količina: 210 g.
Proizvođač: Bezgluten Sp. Z.o.o., Posadza 128, 32-104 Koniusza, Poljska
Zemlja podrijetla: Poljska.
Distributer: Pretti d.o.o.,Rupa 42, 51214 Šapjane, Hrvatska, t.051 732 120, www.pretti.hr.
Najbolje upotrijebiti do i lot: otisnuto na ambalaži.
Držati na suhom i hladnom mjestu.

Prosječna hranjiva vrijednost za: 100 g
Energetska vrijednost: 2182 kJ/521 kcal
Masti: 25 g
Od toga zasićene: 11 g
Ugljikohidrati: 71 g
Od toga šećeri: 31 g
Bjelančevine: 1,8 g
Vlakna: 2,1 g
Sol: 0,39 g

Facebook
PINTEREST
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Bezgluten sendvič keksi s punjenjem od kokosa, bez glutena 210 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *