Panirani oslić s mahunama

Sastojci za 2 osobe:
Mahune:
150 g kuhanih zelenih mahuna
50 g kuhanih žutih mahuna
1 glavica luka
crvena paprika u prahu
sol
sezamove sjemenke
Crudigno maslinovo ulje

Propirjajte na maslinovom ulju nasjeckani luk dok ne poprimi zlatnu boju, dodajte kuhane mahune,  papriku u prahu, sol, sezamove sjemenke.

Riba:
300 g oslić fileta
2 jaja
Kukuruzne pahuljice

Oslić uvaljajte u jaja, i potom panirajte u smrvljenim bezglutenskim kukuruznim pahuljicama, pecite u dubokoj masnoći u fritezi (ili na tavi), i poslužite uz mahune.

Lagani jesenski obrok – Ručak
Pretti tim u suradnji s:

mag.nutr. Nenad Bratković, univ.mag.pharm.

NutriKlinika nutricionističko savjetovalište
NutriConsult d.o.o. consulting

Facebook
PINTEREST