Vivani

 

Web

U ove smo se proizvode zaljubili na prvi pogled! Ne iz razloga što nas ljubav prema čokoladi nostalgično podsjeća na sami početak poslovanja naše tvrtke, nego što nas je u vrijeme dok nitko nije govorio o ekološkoj čokoladi i kvalitetnom kakaovcu, očarala svijest, ideja i koncept Vivani proizvoda.

 

Kad u prvome zalogaju, u maloj kockici čokolade, osjetite pravo mlijeko, kakaovac i bogatstvo drugih okusa koji vas povedu na putovanje oko svijeta, shvatite da su Vivani proizvodi prava čokoladna umjetnost!

 

Iako je ideja mlada, Vivani čokolade se proizvode u tvornici Ludwig Weinrich koja se ponosi stoljetnom tradicijom. Slatke, kremaste, hruskave ili osvježavajuće, Vivani čokolade oduševit će vas svojim mirisom, baršunastom teksturom, zavodljivim okusom i elegantnim pakiranjem.

 

Kvalitetna čokolada, jednako kao i kvalitetno maslinovo ulje, postaje nezamjenjiva namirnica svake kuhinje. Nećemo vas puno nagovarati da svoju omiljenu slasticu napravite s Vivani čokoladom jer bismo je najradije sebično sačuvali samo za nas! Ali radost je u dijeljenju, stoga ovaj mirisni, slatki doživljaj nesebično dijelimo sa svim našim partnerima i kupcima.

 

VIVANI HRVATSKA