4.00 € (30.14 kn)
Bez glutena, bez jaja i laktoze.
Kukuruzne lazanje nije potrebno prethodno kuhati. Složite ih s omiljenim umakom, zapecite i fini ručak je za čas spreman.
Sastojci: kukuruzno brašno 55%, rižino brašno.
Upute za upotrebu: Lazanje nije potrebno prethodno kuhati. Napravite umak i bešamel po želji. Na dno posuda stavite malo umaka. Na njega posložite suhe lazanje u jednom sloju, dodajte umak i bešamel. Slojeve ponavljajte dok ne potrošite sastojke (oko 5 redova). Posljednji sloj pospite ribanim sirom i komadićima maslaca. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 °C 30 minuta. Ostavite jelo da odmori 10-ak minuta prije serviranja.
Lazanje su spremne za kuhanje (nije potrebno prethodno kuhati). Proizvedeno u prostoriji u kojoj se nalazila soja.
Neto količina: 250 g.
Proizvođač: Molino di ferro S.P.A., Via Molino di Fero 6, 31050 Vedelagio TV, Italija.
Zemlja podrijetla: Italija.
Distributer: Pretti d.o.o.,Rupa 42, 51214 Šapjane, Hrvatska, t.051 732 120.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.
Prosječna hranjiva vrijednost za: 3 kom 62 g
Energetska vrijednost: 220 kcal
Masti: 1 g
Od toga zasićene: 0 g
Ugljikohidrati: 50 g
Od toga šećeri: 0 g
Vlakna: 1,0 g
Bjelančevine: 4 g
Sol: 0 g
Recenzije
Još nema recenzija.