5.04 € (37.97 kn) 3.78 € (28.48 kn)
Bez glutena
Uz Giusto bezglutenski mješavinu za pizzu svatko može postati vrhunski pizza majstor. Pakiranje sadrži: mješavinu za tijesto, pelate i origano.
Nema na zalihi
Sastojci: Mješavina za tijesto: modificirani kukuruzni škrob, sirutka u prahu, vlakna iz sjemenki psylliuma, sol, krumpirov škrob, sredstvo za dizanje: soda bikarbona, natrijev pirofosfat, gluconedeltalattone, zgušnjivač: guar brašno, xanthan, hidrokis-propil-metil-celuloza. Bez konzervansa i zasićenih masnih kiselina. Proizvedeno u Italiji.
Pulpa rajčice (230g): sitno sjeckana rajčica, sol. Proizvedeno u Italiji.
Mediteranski origano (0,5g). Proizvedeno u Turskoj.
Upute: Zagrijte pećnicu na 220°C. Mješavinu stavite u posudu i dodajte joj 19 g maslinovog ulja. Polako dodajte 170 ml vode. Dobro izmješajte sastojke kako bi dobili homogenu masu. Nije potrebno dodavati kvasac! Izradite tjesto rukama, dodajući najprije vodu, a zatim uje kako vam se ne bi zaljepilo za ruke. Rukama (namazanim uljem ili vodom) raširite tijesto na veličinu cca 26-28 promjera. Na nauljenom tijestu napravite rupe. Dodajte pire od rajčice i origano s malo ulja. Pecite u zagrijanoj pećnici, na srednjoj rešetki 15-20 minuta. Za bogatiju pizzu dodajte sastojke po želi (mozzarella, kapare, masline, gljive…) i vratite u pećnicu 5-10 minuta.
Neto količina: 440 g.
Proizvođač: Giuliani SpA via Palagi 2, Milano.
Držati na suhom i hladnom mjestu.
Prosječna hranjiva vrijednost za: 100 g
(pulpa rajčice) 100 g (mješavina za pečenje)
Energetska vrijednost 129 kJ/31 kcal 1408 kJ/332 kcal
Masti 0,29 g 0,5 g
Od toga zasićene 0,08 g 0,21 g
Ugljikohidrati 5,5 g 77,2 g
Od toga šećeri 3,6 g 1,7 g
Vlakna 1,4 g 6,4 g
Bjelančevine 1,3 g 1,5 g
Sol 0,21 g 2,8 g
Recenzije
Još nema recenzija.