4.11 € (30.97 kn)
Bez glutena i laktoze.
Ekološki bezglutenski kruh od dvije iznimne sjevernoameričke biljke: chie i kvinoje. Izvrstan okus kruhu daju sjemenke sezama, budneve i suncokreta. Možete ga zagrijati u pećnici i dobit ćete okus sviježeg, tek pečenog, domaćeg kruha.
Nema na zalihi
Sastojci: voda, kukuruzni škrob*, rižino kiselo tijesto* (rižino brašno*, voda), 9% integralno brašno od kvinoje*, 4% chia sjemenke*, bučine sjemenke*, sezam*, suncokretovo ulje*, kukuruzno brašno*, rižino brašno*, sjemenke suncokreta*, psyllium ljuskice*, brašno od lanenog sjemena*, protein iz graška*, dextroza, morska sol, kvasac*, zgušnjivač: brašno od guarovih koštica*, xanthan, začini*. * iz kontroliranog ekološkog uzgoja
Može sadržavati tragove soje, lupine i jaja.
Upute za pripremu: Izvadite iz pakiranja i pecite 15 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C ili izrežite na kriške i tostirajte.
Neto količina: 500g.
Zemlja porijekla: Njemačka, Eu/izvan Eu poljoprivreda.
Proizvođač: Schnitzer GmbH & Co., Marlener Str 9, Offenburg, Njemačka.
Kontrolira: DE-OKO-003.
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST ZA: 100g
Energetska vrijednost: 974kJ / 232 kcal
Masti: 8,2 g
– od toga zasićene masne kiseline: 1,1 g
-od toga jednostruko nezasićene masne kiseline: 2,4 g
-od toga višestruko nezasićene masne kiseline: 4,6 g
Ugljikohidrati: 30,1g
-od toga šećeri: 1,8 g
Vlakna: 7,9 g
Bjelančevine: 5,6 g
Sol: 0,73g
Folna kiselina: 51 mg
Recenzije
Još nema recenzija.