5.04 € (37.97 kn) 4.03 € (30.36 kn)
Rok trajanja: 18.2.2021.
Bez glutena.
Mješavina bezglutenskih brašana idealna za pripremu različitih jela, od kolača i kruha do palačinki i jela kojima je potreban zgušnjivač.
Nema na zalihi
8Sastojci: pšenični škrob bez glutena, kukuruzni škrob, kukuruzno brašno, glukoza, zgušnjivač: guar brašno i E464, dijetalna vlakna, regulator kiselosti: E575, sredstvo za dizanje: natrijev karbonat.
Upute za pripremu
Sastojci: 500 g ekstra univerzalnog brašna, čajna žličica soli (5g), čajna žličica šećera (8 g), 7 g suhog kvasca, 500 ml mlake vode, 3 žlice ulja;
Priprema: U posudu stavite brašno i sol te promješajte. Dodajte šećer, kvasac, vodu (temperatura vode oko 26°C), i ulje. Mikserom (spiralnim nastavcima) izmješajte u homoganu smijesu. Prebacite u posudu za pečenje, pekrijte krpom i ostavite da se diže na sobnoj temperaturi 30 min. Kad se tijesto udvostruči, premažite površinu uljem i stavite ga u zagrijanu pećnicu. Pecite na 180°C oko 40-45 minuta. Nemojte otvarati pećnicu za vrijeme pečenja. Kada je kruh pečen izvadite ga iz kalupa i ostavite da se ohladi. Preporučena veličina posude za pečenje: 27 x 12 cm. Ne preporuča se korištenje ventilatora z vrijeme pečenja.
Neto količina: 1 kg.
Proizvođač: Bezgluten Sp. Z.o.o., Posadza 128, 32-104 Koniusza, Poljska
Zemlja podrijetla: Poljska.
Distributer: Pretti d.o.o.,Rupa 42, 51214 Šapjane, Hrvatska, t.051 732 120, www.pretti.hr.
Najbolje upotrijebiti do i lot: otisnuto na ambalaži.
Držati na suhom i hladnom mjestu.
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST ZA: 100g
Energetska vrijednost: 1554 kJ/366 kcal
Masti: 2,2 g
– od toga zasićene: 1,9 g
Ugljikohidrati: 86 g
-od toga šećeri: 5,9 g
Bjelančevine: 0,6 g
Sol: 0,13 g
Recenzije
Još nema recenzija.