4.38 € (33.00 kn) 3.50 € (26.37 kn)
Rok trajanja: 10.1.2021.
Bez glutena.
Mješavina bezglutenskih brašana idealna za pripremu kruha i peciva.
Nema na zalihi
Sastojci: kukuruzni škrob, integralno zobeno brašno bez glutena 6%, rižino brašno, zgušnjivač: xanthan guma, hidroksipropil metil celuloza, psyllium vlakna.
Upute za pripremu
Sastojci: 500 g brašna za kruh, 1 i 1/3 čajna žličica soli (10g), 1 žlica šećera (15 g), 500 ml mlake vode, 15 g sviježeg ili 7 g suhog kvasca, 3 žlice ulja;
Priprema: U posudu stavite brašno, sol i šećer te promješajte. Polako dodajte mlaku vodu u kojoj ste otopili kvasac i miješajte mikserom. U slučaju da koristite sviježi kvasac dodajte ga izravno u brašno. Na kraju dodajte ulje. Tijesto rasporedite u nauljeni kalup za pečenje (28 x 9 cm), poravnajte, pokrijte krpom i ostavite dizati oko 45 minuta dok ne udvostruči veličinu. Zagrijte pećnicu na 200°C. Na dno pećnice stavite posudu sa vodom. Tijesto premažite uljem i pecite oko 50 minuta (bez ventilatora). Nakon što je pečen, kruh izvadite iz kalupa i ostavite da se ohladi. Ako koristite aparat za kruh, pecite ga oko 3,5 sata.
Neto količina: 1 kg.
Proizvođač: Bezgluten Sp. Z.o.o., Posadza 128, 32-104 Koniusza, Poljska
Zemlja podrijetla: Poljska.
Distributer: Pretti d.o.o.,Rupa 42, 51214 Šapjane, Hrvatska, t.051 732 120, www.pretti.hr.
Najbolje upotrijebiti do i lot: otisnuto na ambalaži. Držati na suhom i hladnom mjestu.
PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST ZA: 100g
Energetska vrijednost: 1488 kJ/351 kcal
Masti: 0,9 g
– od toga zasićene: 0,3 g
Ugljikohidrati: 82 g
-od toga šećeri: < 1 g
Vlakna: 3,5 g
Bjelančevine: 0,9 g
Sol: 0,058 g
Recenzije
Još nema recenzija.