3.11 € (23.43 kn)
Bez glutena, konzervansa, palminog ulja, hidrogeniziranih masti i laktoze.
Bakin’ mix kruh & pizza je bezglutenska mješavina proizvedena u kontroliranim uvjetima te je sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez glutena. Ispecite fini domaći kruh, pecivo, pizzu ili focccacie, vrlo je jednostavno i brzo. Budite kreativni u osmišljavanju recepata, dodajte kap maslinovog ulja ili malo cvjeta soli i prepustite se užitku.
Nema na zalihi
Sastojci: kukuruzni škrob, inulin, fruktoza, zgušnjivači: E412, E464, prah sjemenki indijskog trputca (plantago ovata), šećer.
Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Neto količina: 500 g.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV).
Zemlja podrijetla: Italija.
Distributer: A1 d.o.o. Tići 14, 51000 Rijeka, Hrvatska.
Upute za upotrebu: 1. U velikoj posudi pomiješati 500g brašna, 10g soli, 12g svježeg ili 4g suhog kvasca, 10g ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 440ml mlake vode.
2. Miješati mikserom dok ne dobijete glatku smijesu.
3. Dobiveno tijesto staviti u dobro nauljenu posudu te ostaviti dok se ne udvostruči.
4. Stavite tijesto na radnu plohu koju ste prethodno posipali brašnom i ručno promijesiti.
5. Kruh ili peciva: oblikovati kruh ili peciva iste veličine pa prebaciti na lim prekriven papirom za pečenje. Prekriti vlažnom krpom i pustiti da se tijesto digne. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 1900C otprilike 20-25 minuta.
6. Pizza: tijesto razvući po limu premazanom uljem. Prekriti vlažnom krpom i pustiti da se tijesto digne. Rasporediti po tijestu sve željene sastojke. Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 220C otprilike 20-25 minuta.
Najbolje upotrijebiti do i lot: otisnuto na ambalaži.
Držati na suhom i hladnom mjestu.
Prosječna hranjiva vrijednost za: 100 g
Energetska vrijednost 1430/338 kJ/kcal
Masti 2,1g
– od kojih zasićene masne kiseline 0,31g
Ugljikohidrati 75g
– od kojih šećeri 5,4g
Vlakna 7,2g
Bjelančevine 1,0g
Sol 2,5g
Recenzije
Još nema recenzija.