Strath

 

50_kh_fluessig1
Jeste li se ikada osjetili iscrpljenim tako da vam se u isto vrijeme javlja vrtoglavica i zvonjava u ušima? Ako da, patite od problema koji se još stručno naziva Menièreov sindrom. Sada se sigurno pitate, zašto je ovo bitno?
Osnivač Bio Stratha, Fred Pestalozzi, patio je od istog sindroma koji je uspješno izliječio sirupom pripravljenim po recepturi dr. Strathmeyera, a koji je sadržavao plazmolizirani biljni kvasc i ekstrakate alpskog bilja.

 

Danas se ovaj sirup – Strath – prodaje u više od 1,5 milijuna bočica diljem svijeta, a poznat je po svojim izvrsnim rezultatima u klinički provedenim studijama. Strath je jedini 100% prirodan dodatak prehrani čija je djelotvornost dokazana u preko 30 studija te koji je prisutan na tržištu već 50 godina. Kako bismo vam približili o kakvom se proizvodu radi, dovoljno je navesti da Strath prirodno sadrži glukane i više od 61 vitalan element.

 

U kvalitetu i djelovanje Stratha uvjerili smo se sami, a oduševljava nas i svako svjedočanstvo koje primimo od naših kupaca. Strath je neizostavan dio naše prirodne kućne ljekarne i jedan od naših ključnih izvora vitalnosti tijekom cijele godine.

 

www.strath.hr
STRATH HRVATSKA
STRATH U MEDIJIMA