Povrtnim sokovima do zdravlja – Biotta celer

Biotta organski sokovi proizvode se od svježeg voća i povrća koje potječe iz ekološkog uzgoja na mikrobiološki ispitanom zdravom tlu, bez štetnih pesticida i bez umjetnih gnojiva. Sokovi iz organskog uzgoja su 100 % prirodni, čisti i nisu razrijeđeni vodom. Proizvode se bez dodavanja umjetnih konzervansa.celer
Prirodni sokovi od voća i povrća su čistači i regeneratori ljudskog organizma koji će opskrbiti vaš organizam sa svim enzimima, vitaminima, mineralima, proteinima i masnoćama neophodnim za poboljšanje vitalnosti. Velike količine minerala u organskim sokovima obnavljaju biokemijsku ravnotežu stanicama i tkivima i tako sprečavaju prebrzo starenje. Sokovi od voća i povrća sadrže ljekovite tvari poput biljnih hormona i prirodnih antibiotika te imaju duboko i dugotrajno djelovanje na zdravlje. Vodeći nutricionisti preporučuju čašu prirodnog soka za doručak. Čaša čistog voćnog soka ujutro već je jedan od pet preporučenih dnevnih obroka voća i povrća koji su ključ dobroga zdravlja. Od ananasa do Vite 7, u ponudi od 30-ak povrtnih i voćnih sokova odaberite svoj omiljeni Biotta okus.
Mi vam ovog proljeća preporučamo Biotta sok od celera. Celer se u Srednjoj Europi uzgaja još od kasnog Srednjeg vijeka. Celer korjenaš iz Thurgaua, koji se koristi za proizvodnju našeg Biotta soka od celera zaista je posebnog okusa. Za to su, prvenstveno, odgovorna eterična ulja koja sadrži. Pažljivom preradom postižemo da se zadrži njegova posebna aroma te na taj način nastaje ukusan, prirodan sok. Biotta sok od celera proizveden je od najboljeg povrća iz Thurgaua te je dobar izvor kalija koji je bitan za održavanje urednog krvnog tlaka. Sok od celera djeluje antibakterijski u grlu, crijevima i želucu, a povoljno djeluje i na mokraćni sustav. Upotrebljava se za liječenje reumatizma i artritisa, gihta, vode u plućima, kožnih bolesti, poboljšava rad bubrega i utječe na ravnotežu menstrualnog ciklusa. Čisti štetne tvari nagomilane tijekom bolesti i idealna je namirnica za osobe starije dobi, jer im uz liječenje brojnih tegoba, vraća svježinu i volju za život. Pomaže pri mršavljenju i smanjuje nastanak celulita. Snižava razinu šećera u krvi kod oboljelih od dijabetesa. Celer poboljšava cirkulaciju krvi i krvnu sliku. Afrodizijačko djelovanje celera poznato je iz davnina te se kao dobar afrodizijak također koristi kod svih problema spolne nemoći kod muškaraca.
Sok od celera možete naručiti na našem web shopu.

Facebook
PINTEREST