Biotta sok od kiselog kupusa

Bijeli se kupus u prošlosti smatrao jednom od najvažnijih prehrambenih namirnica, osobito u zimsko vrijeme. U međuvremenu je i znanstveno potvrđeno da je kiseli kupus bogat prirodnim C vitaminom. Sok od kiselog kupusa sadrži u sebi više vitamina C nego agrumi poput naranče i limuna. Takav je i naš Biotta sok od kiselog kupusa. Vitamin C koji se u njemu nalazi pridonosi pravilnoj izmjeni energetskih tvari u organizmu.Prednosti Biotta soka od kupusa bogat prirodnim vitaminom C pogodan i za dijabetičare dobiven iz ekološkog uzgoja 100% prirodni bez dodanih umjetnih konzervansa, bojila i aroma pasteriziran(2)
Sok od kupusa koristi se za detoksikaciju organizma jer ubrzava rad metabolizma i pomaže pri izbacivanju toksina koji se nakupljaju u našem tijelu. Koristan je i kod mršavljenja. Kupus sadrži aminokiselinu glutamin koja povoljno djeluje na sluznicu želudca i crijeva. Stoga je dobar izbor za liječenje gastritisa, čira na želucu i dvanaestniku. Kupus jača imunitet i opskrbljuje tijelo potrebnom energijom. Odličan je za jesensko i zimsko doba kada naš organizam napadaju virusi i bakterije. Prepun je omega-3 kiselina koje snižavaju nivo lošeg kolesterola i triglicerida i tako povoljno djeluju na jetru. Bogat je raznim mineralima poput mangana, željeza, magnezija, kalija i selena. Jača naš živčani sustav i pomaže pri stvaranju novih krvnih stanica.
Biotta sok od kupusa proizvodi se bez ikakvih umjetnih dodataka. Ekološki proizveden bijeli kupus pretvara se u svježe prešani sok kojem se dodaje malo morske soli kako bi mu se osigurala dugotrajnost. Na taj je način moguće uživati u prirodnom soku od kiselog kupusa tijekom svih godišnjih doba, a ne samo tijekom zimskih mjeseci. Potražite ga na našem web shopu.
Facebook
PINTEREST