2.74 € (20.64 kn)
Bez glutena, konzervansa, palminog ulja, hidrogeniziranih masti i laktoze.
Bakin’Mix Cookies, bezglutenska mješavina za kekse, proizvedena je u kontroliranim uvjetima te je sigurna za sve koji konzumiraju hranu bez glutena. Miris svježih, tek ispečenih keksića vraća vas u bakinu kuhinju gdje radosti i topline nikada ne manjka. Pripremu je doista jednostavna, jer u samo tri koraka i uz upotrebu tri sastojka možete napraviti hrskave keksiće. S ovim pakiranjem od 400 g mješavine možete pripremiti najmanje 25 hrskavih zalogaja. Svaki je zalogaj keksića prožet nekim već doživljenim osjećajem, baš poput onog iz djetinjstva kada smo s nestrpljenjem iščekivali bakine svježe pečene kekse na stolu.
Nema na zalihi
Sastojci: rižino brašno, šećer, kukuruzni škrob, zgušnjivači: E412, E466; emulgatori: E475, E433; sredstvo za podizanje: E500ii; regulator kiselosti: E575; arome, sol.
Može sadržavati jaja, mlijeko, soju i orašaste plodove u tragovima.
Neto količina: 400 g.
Proizvođač: Rue Flambée, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV).
Zemlja podrijetla: Italija.
Distributer: A1 d.o.o. Tići 14, 51000 Rijeka, Hrvatska.
Upute za upotrebu: 1. Zagrijte pećnicu na 150°C (pećnica na vrući zrak) ili 165°C (električna pećnica).
2. Mješavinu staviti u zdjelu i dodati 120g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 160g maslaca (standardni recept).
3. Miješati mikserom oko 2 minute dok smjesa ne postane rahla. Po želji možete dodati komadiće čokolade.
5. U smijesu dodati 1 jaje pa miješati do željene konzistencije.
7. Dobiveno tijesto razvaljati do željene debljine i oblikovati kekse po želji.
8. Prebacite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Peći 20-25 minuta.
Najbolje upotrijebiti do i lot: otisnuto na ambalaži.
Držati na suhom i hladnom mjestu.
Prosječna hranjiva vrijednost za: 100 g
Energetska vrijednost 1989/475 kJ/kcal
Masti 24 g
– od kojih zasićene masne kiseline 0,6 g
Ugljikohidrati 61 g
– od kojih šećeri 23 g
Bjelančevine 3,1 g
Sol 0,39 g
Recenzije
Još nema recenzija.